Artikeln header bakgrund

Våra Partners

WebOn erbjuder idag «one-stop-shop» för PIM och e-Handel – detta inkluderar programvarulicenser och genomförande i tillägg till drift och underhåll. För andra värdeökande tjänster så som betalning, marknadsföring och integrationer erbjuder vi lösningar genom våra partners.

Integrering

WebOn har omfattande erfarenhet av integrering mellan PIM och ERP och via vår kundbas finns de flesta av de största ERP-systemen företrädda. WebOn lyfter inte fram någon särskild systemintegrerare, utan jobbar ihop med dem alla.

Betalingslösningar

Kassalösningar och betalning handteras ofta på olika sätt från kund till kund beroende på vilket behov som finns. Därför stödjer WebOn flera olika betalningslösningar som kredit- och betalningskort, faktura och nedbetalning genom vår partner Nets.


Klarna såg dagens ljus i Stockholm, 2005 deras målsättning var att kunna erbjuda kunder och butiker en friktionsfri online betalningslösning som ville ge dem anledningen till att integrera så enkelt och säkert som möjligt. Klarna gör detta möligt genom att låta kunden motta varan först och betala senare. Medan de själva står för risken för kredit- och svindel istället för butiken.

DIBS är Nordens ledande oavhängiga leverantör av säkra, funktionella och innovativa betalningslösningar för handel via internet. De handterar ca 14 000 kund transaktioner dagligen. DIBS har sysslat med betalningar på internet sedan 1990 och har därför upparbetat en betydlig kompetans inom betalning på internet och jobbar endast med e-handel. Med fokus på att kunden ska växa ihop med dem. De gör därför sitt yttersta för att kunna tillföra kunskap och rådgiva inom sin branch. 

Nets levererar betalnings-, kort- och informationslösningar i de nordiska länderna och har ambitioner på den europeiska marknaden. Verksamheten heter Nets sedan 2010 men har historia som går tillbaka till 1968. Nets har mer än 2000 engagerade medarbetare i åtta länder oh fokuserar nu på nya möjligheter, teknologier och säkerhet. 

2012 lanserade Spekter Solutions leasing som ett val när det kommer till betalning för företag med webshop eller andra självbetjänings försäjningskanaler.WebOn är Spekter Solutions första integrerings partner i Norge och därför kan WebOn ni erbjuda leasing i tillägg till andra betalningslösningar som till exempel kort, faktura och konto. 

 

Marknadsföringslösningar

Interaktiva marknadsföringslösningar har visat sig vara allt viktigare för både online-handlare och grossister. Därför erbjuder WebOn i dag tjänster baserade på Apsis (marknadsföring via e-post) och BazaarVoice (marknadsföring via sociala medier).

 

Apsis hjälper er att dra full nytta av kraften i e-post. Apsis tror på den kraft, potential och de möjligheter som finns med e-post grundad på samtycke. Det är därför vi utvecklar tjänster som gör att företag och organisationer kan kommunicera med sina målgrupper.

 

Bazaarvoice är ett företag som baseras på Software as a Service (SaaS) som förvandlar sociala medier till social handel för världens bästa globala varumärken genom att medge verkligt kunddriven marknadsföring.

 

Apptus är den ledande nordiska leverantören av teknik för optimerad och personlig användarupplevelse i nätbutiker. Vi kombinerar erfarenhet om användarbeteende med artificiell intelligens för att vägleda, informera och inspirera besökarna till ett tillfredsställande köp och genom det öka försäljningen för butiken.


Lipscore.com är en utmanare i marknaden för produktrecensioner och lanserade sina tjänster i början av 2015. Företaget har skapat en av de mest effektiva ranking och recension plattformar i världen och fortsätter nu på sitt uppdrag att bli den föredragna globala leverantören för kund engagemang lösningar och användargenererande data.


Med Google Analytics kan ni mäta avkastningen på era reklaminvesteringar och följa upp era webbplatser och tillämpningar med Flash, video och sociala nätverk.