Artikeln header bakgrund

Kundreferenser

Carlsen Fritzøe är en norsk, oberoende byggvarukedja med 19 moderna byggvaruhus. Butikerna är lokaliserade i sju landskap och sträcker sig från Kristanstad i söder till Jessheim i norr. CF har solida norska ägare och en lång tradition med försäljning av trälast och byggvaror.

Brightstar Sverige är del av Brightstar Corp med huvudkontor i Miami, USA. Brightstar är ägt av Softbank som har sin bas i Japan och som bland annat äger delar av ecommerce giganten Alibaba. Brightstar är den ledande distrubitören av mobiltelefoner, tillbehör och tjänster till telecom marknaden i Sverige. 

Motek är den ledande, landstäckande sammarbetspartnern för bygg och anläggning. Motek levererar verktyg, fästningsmaterial och tjänster till byggindustrin, offshore och andra som bygger. Motek är ISO kvalitets-, och miljöcertifierat och är aktiva i Norge och Sverige. 

 

Telenor är en internationell leverantör av telekommunikations tjänster. Företaget har mobiloperatörer i 13 marknader i Norden, Central-, och Östeuropa samt Asien. Telenor har även 33 procent ägarandel i VimpelCom Ltd. Telenor är ledande i Norden på telekommunikation och är världens fjärde största mobiloperatör.

Fritzøe Engros AS är en ledande importör och distributör av träbaserade produkter, massiva golv och kvalitetsträvirke. Kunderna är byggvaruhandlare och träbearbetande industrier.   Företaget håller till i Larvik. Fritzøe Engros har också en avdelning med liknande verksamhet med försäljningskontor och lager i Åndalsnes.

Byggmakker är en av Norges ledande byggvarukedjor. De har 79 byggvaruhus över hela landet och säljer till både privat och proffsmarknaden, med en omsättning på ca 6 miljarder kronor. Byggmakker är ägda av finska Rautakesko (K-rauta) som är Nordens ledande byggvarukoncern.

Norengros är Norges största leverantör av förbrukningsvaror. Norengros omfattande produktspektrum gör dem till en total leverantör av förbrukningsvaror, både till näringslivet och den offentliga sektorn.